Entri Terkini :

Blog ini sediakan BACKLINK untuk anda

Salam bahagia... hari ini satu lagi penambahan fungsi blog ini iaitu refferer link yang aku sediakan secara free je. Jadi, tak ada sebab aku tak dapat bantu anda tingkatkan traffic blog. Dengan ini link anda lebih mesra dengan carian google. Jangan segan-segan letak banner MAOB dekat blog anda dengan copy dan paste kod di bawah dalam blog korang.<!-- StartBacklink Code --><a target="_blank" title="MIQAEL ARSHAD ONLINE BLOG" href="http://miqaelarshad.blogspot.com/"><img src="http://i1053.photobucket.com/albums/s465/MiqaelArshadOnlineBlog/MAOBACKLINK-1.gif" /></a><!-- End Backlink Code -->


Dengan adanya backlink ini aliran traffic bertambah lancar dan anda juga akan mendapat respon positif daripada reader/pelawat yang akan masuk ke blog anda. Selagi mana perkongsian ini ada maka aliran traffic dari blog anda ke blog ini akan sentiasa berlangsung. Begitu juga sebaliknya. Selain itu kita juga tahu daripada mana traffic itu datang.

PERINGATAN : Ini bukan sistem MLM. Ini untuk membantu peningkatan traffic sahaja. Tiada kena mengena dengan urusan jual beli ataupun segala hal yang melibatkan wang.  Sebenarnya ia mampu meningkat SEO blog anda di google. Jika anda tidak memahami apa itu fungsi BACKLINK ini maka anda perlu search di Google bagi mendapatkan info mengenainya.

p/s : Proses kitaran aliran traffic lebih efektif dengan adanya sikap saling bantu membantu tanpa mementingkan diri sendiri. Semoga anda terus sukses. Aku membantu sekadar yang mampu :-)

Membaca Amalan Mulia. Terima Kasih 'LIKE' dan 'SHARE' Entri Di Sini :)
Jom Berkongsi Artikel :

KLIK IKLAN, KUMPUL DUIT NAK BELI NOVEL

 

© Copyright Miqael Arshad Online Blog 2010 -2011 | Design by Miqael Arshad | Published by Blogger Malaya | Powered by Blogger.com.